News

Invitation ‘Kunstbeurs aan de Westeinderplassen’

Zaterdag 7 en zondag 8 september 2013 van 11.00 tot 18.00 uur.

Graag nodig ik u uit  om de derde editie van de Kunstbeurs aan de Westeinderplassen te bezoeken. Op zaterdag 7 en zondag 8 september tussen 11.00 uur en 18.00 uur zal ik aanwezig zijn om u in mijn stand nr. 1 te ontvangen.

Toegangskaart

Digitale toegangskaart
De bijgaande toegangskaart geeft recht op gratis entree voor 2 personen. U dient deze uit te printen, in te vullen en bij binnenkomst op de Kunstbeurs te overhandigen. Wilt u vrienden of familieleden meenemen, u kunt de kaart zo vaak uitprinten als u wilt. Of stuur deze mail door naar uw relaties waarvan u denkt ze daarmee een plezier te kunnen doen.

Maak kans op een eigen portret

Tijdens de beursdagen biedt de organisatie een aantal bezoekers aan zich gratis door Janneke Viegers te laten portretteren. Janneke is een virtuoos schilder. Met snelle, directe toetsen maakt zij in ongeveer twintig minuten een expressief, goed gelijkend portret. U kunt het direct mee naar huis nemen.

Win een kunstcheque van € 1000,-

Ook dingt u mee naar een kunstcheque ter waarde van € 1000,- die onder de bezoekers van de Kunstbeurs wordt verloot. Deze cheque kan worden besteed bij galerie Sous-Terre, de organisator van de beurs. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van de galerie.

Beleef een spetterend vuurwerk vanaf het dakterras van de kunstbeurs.

Zaterdagavond 7 september vindt het spectaculaire evenement ‘Vuur en licht op het water’ plaats. Een stoet prachtig verlichte boten vaart over de plassen en gaat rond 22.30 uur voor anker bij de watertoren in Aalsmeer. Vanaf 21.00 uur start daar een feest met optredens van diverse artiesten. Om 23.00 uur is er aansluitend een grote vuurwerkshow vanaf een ponton op het water. De locatie van de kunstbeurs bevindt zich pal achter de watertoren. Vanuit de beeldentuin en het dakterras is het uitzicht op het vuurwerk magnifiek. Voor deze gelegenheid wordt er op de beurs een ‘vuurwerkborrel’ gehouden en worden er rondleidingen langs de kunst georganiseerd. De toegang tot het beursterrein is vanaf 20.00 gratis.

Algemene informatie

Beurslocatie: Kunstbeurs aan de Westeinderplassen, Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren).
Parkeren:  De parkeerplaats op de beurslocatie is uitsluitend bestemd voor minder validen en bezoekers die op de fiets komen. Er zijn in de directe omgeving diverse openbare parkeerterreinen, onder meer bij zwembad ‘De Waterlelie’, Dreef 7 in Aalsmeer. Vanuit hier zijn er gratis pendelbusjes naar de beurs beschikbaar.

Een overzicht van de deelnemende galeries en kunstenaars plus overige informatie vindt u op de website Kunstbeurs aan de Westeinderplassen.

Ik hoop u tijdens de beurs te mogen begroeten,

Met vriendelijke groet,

Geraldine Bontekoe
Jack Bontekoe

Startwarehouse
Gerrit Hoogebeen

De Inlijsteraar